class="single single-post postid-36444 single-format-standard">

Premii vasluiene la Olimpiada de textile

Olimpiada

Bârlădencele Simona Ionela Burcă şi Oana Mădălina Dunăreanu, de la Colegiul Tehnic “Al.I. Cuza”, au obţinut premiul al II-lea la Olimpiada Naţională pentru disciplinele din aria curriculară Tehnologii, domeniul industrie textilă şi pielărie.

S-a tras cortina peste Olimpiada Naţională la disciplinele din aria curriculară Tehnologii, domeniul industrie textilă şi pielărie, organizată anul acesta la Bârlad, de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui, în parteneriat cu Liceul Tehnologic “Petru Rareş“ şi Colegiul Tehnic “Al.I. Cuza”. A fost o săptămână plină de emoţii, în care cei mai buni elevi şi-au testat cunoştinţele, au petrecut câteva zile împreună, au legat noi prietenii şi s-au simţit excelent graţie gazdelor, care au pregătit un program diversificat în fiecare zi.
La final, comsia de evaluare a acordat 14 premii şi menţiuni. Reprezentantele Vasluiului, elevele Simona Ionela Burcă şi Oana Mădălina Dunăreanu, de la Colegiul Tehnic “Al.I. Cuza” Bârlad, au obţinut premiul al II-lea.
Premiul I la clasa a XI-a a fost obţinut de Diana Alexandra Iacobuţi, de la Liceul Tehnologic Nisiporeşti, iar la clasa a XII-a, cea mai bună elevă a fost Valentina Petic, de la Liceul “Alexandru cel Bun” Botoşani.
“Mă bucur că a fost impecabil totul. Mulţumesc colegilor mei, organizatorii, care au făcut ca acest eveniment să fie la un nivel înalt. Felicit participanţii pentru efortul depus. Consider că a fost o olimpiadă bine organizată şi cu rezultate deosebite”, a declarat Gabriela Plăcintă, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com/ConectatiVaslui/

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>