class="single single-post postid-53072 single-format-standard">

Preşedintele FRF a fost prezent la festivitatea de premiere a finaliştilor de la Cupa Satelor din Valeni

646x404 (2)

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a fost prezent duminică, 11 noiembrie, la Vaslui, unde s-a desfăşurat prima ediţie a Cupei Satelor, competiţie fotbalistică destinată copiilor de până în 12 ani din mediul rural. Organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Vaslui şi Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, competiţia “Cupa Satelor” a stârnit mult interes pentru copiii din satele vasluiene. Nu mai puţin de 50 de echipe, din 43 de comune s-au înscris la startul competiţiei.

La finala desfăşurată pe terenul de fotbal din comuna Văleni, pe lângă autorităţile locale şi judeţene, au fost prezenţi şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi directorul de dezvoltare al FRF, Ciprian Paraschiv. Răzvan Burleanu a precizat că România rurală poate contribui la dezvoltarea fotbalului românesc, subliniind că este de datoria celor de la federaţie să le ofere copiilor din mediul rural şansa de a juca fotbal.

Citeste mai departe pe: www.adevarul.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>