class="single single-post postid-35221 single-format-standard">

Preşedintele FRKT, la Vaslui

maxresdefault

Mâine debutează turneul zonal al Campionatului Naţional de Karate Tradiţional, la care participă peste 200 de copii din regiunea Moldova. Competiţia îl va avea ca invitat special pe preşedintele Federaţiei Române de Karate Tradiţional, sensei Nicolae Marandici.

În zilele de 13 şi 14 februarie, sala de sport a Liceului “Ion Mincu” Vaslui va găzdui turneul zonal al Campionatului Naţional de Karate Tradiţional. Este pentru al treilea an consecutiv când clubul “Karate Kensei” Vaslui primeşte girul Federaţiei Române de Karate Tradiţional (FRKT). Faţă de anul trecut, la ediţia actuală şi-au anunţat prezenţa peste 200 de copii de la 14 cluburi din Iaşi, Piatra Neamţ, Galaţi, Tecuci, Brăila, Bacău, Bârlad şi Vaslui.
“Ne bucură faptul că numărul participanţilor creşte de la o ediţie la alta. Şi în acest an ne bucurăm de susţinerea Primăriei Vaslui şi a Consiliului Local. Mulţumim domnului primar Vasile Pavăl pentru implicare. Ne dorim ca invitaţii noştri să se simtă cât mai bine la noi şi să plece cu cele mai frumoase amintiri”, a declarat sensei Constantin Roznov, preşedintele CS “Karate Kensei” Vaslui.
Alături de sportivi se va afla şi preşedintele FRKT, Nicolae Marandici, fiind al treilea an consecutiv când şeful karate-ului tradiţional vine la Vaslui. Deschiderea oficială a turneului are loc mâine, de la ora 10, iar festivitatea de premiere este programată duminică, de la ora 14.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com/ConectatiVaslui/

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>