class="single single-post postid-56262 single-format-standard">

Primaria Vaslui a fost certificata ISO 9001 in domeniul serviciilor publice

ISO_9001

A fost finalizat proiectul “Sistem de management al performantei si calitatii Primariei Vaslui”, finantat din fonduri europene nerambursabile, unul dintre cele mai importante derulate la nivelul municipalitatii din ultimele exercitii financiare. Certificatul de standardizare ISO 9001 obtinut in urma proiectului este, daca vreti, actul care consfinteste eforturile facute de ridicare a calitatii serviciilor oferite populatiei si pentru perfectionarea profesionala a personalului.

Vasile Neagu, seful comisiei de audit a proiectului, a declarat ca «nu a gasit nici o primarie in care totul sa mearga atat de bine, la toate nivelele de competenta si responsabilitate, ca la Vaslui”, fapt intarit si de Violeta Sergentu, directorul general al firmei CERTIND SA, care s-a ocupat de implementarea proiectului si certificarea ISO a activitatii municipalitatii vasluiene.

Municipalitatea vasluiana a finalizat proiectul “Sistem de management al performantei si calitatii Primariei Vaslui”, proiect finantat din fonduri europene nerambursabile, in valoare de 423.805 lei, din care 8.476 lei, contributie propeie, in cadrul caruia, pe o perioada de 16 luni, 50 de angajati ai primariei, de la toate nivelele, au facut cursuri de perfectionare profesionala in domeniul administratiei publice. Proiectul a fost finalizat printr-un examen, urmat de un audit la nivelul institutiei, in urma caruia Primariei municipiului Vaslui i s-a acordat Certificatul de standardizare ISO 9001 in domeniul serviciilor publice.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>