class="single single-post postid-34263 single-format-standard">

Primãria Vaslui pune la dispozitia locuitorilor o linie telverde, non-stop, pentru problemele de sãrbãtori

vasile.paval

Orice vasluian care are o problemã si doreste sã o comunice cãtre primãrie, inclusiv probleme cu retelele de apã, gaze, energie electricã sau orice altã problemã, poate suna, în aceste zile de sãrbãtoare, la numãrul 0800/800.780. La acest numãr va rãspunde, non-stop, un ofiter de serviciu, care va îndruma pe locuitorii cu probleme cãtre operatorii abilitati, functie de problemele anuntate. Apelurile cãtre acest telverde sunt gratuite, anuntã conducerea Primãriei Vaslui, care doreste ca de sãrbãtorile Noului An cei care au probleme sã poatã anunta orice nemultumire sau defectiune.

Pentru cã sunt anuntate si ninsori la finele lunii decembrie si începutul lunii ianuarie, mai ales cã pânã pe 4 ianuarie 2016 majoritatea unitãtilor economice si a institutiilor publice nu vor lucra, primarul Vasile Pavãl a luat legãtura cu operatorul Goscom si celelalte institutii implicate, pentru a preveni orice probleme care ar putea apãrea pe strãzile orasului. “Suntem pregãtiti cu utilaje si materiale antiderapante, pentru interventii în cazul unor ninsori. Am discutat cu operatorii Termprod, Goscom, Gaz Est, Aquavas sau E-ON, care vor asigura echipaje de interventie pentru zilele de sãrbãtoare”, a spus primarul Pavãl. Pentru cei care nu stiu în ce conditii pot suna operatorii de utilitãti, primãria anuntã cã existã linia telverde 0800/800.780, care va functiona non-stop în aceastã perioadã, iar un ofiter de serviciu va prelua toate apelurile de la populatie.

O farmacie Dona, din zona centralã, va fi deschisã non-stop

Primarul Pavãl a luat legãtura în ultimele zile cu farmaciile din oras, pentru a gãsi o farmacie care sã aibã program permanent de Sãrbãtori. Astfel, farmacia Dona din Centrul Civic va functiona non-stop în aceastã perioadã, de Anul Nou si în primele zile din ianuarie, pentru toate urgentele populatiei. “Facem un apel cãtre vasluieni, sã vinã în numãr cât mai mare în Centrul Civic în noaptea dintre ani. Va fi distractie si voie bunã, garantat. Pânã la ora 23.00, vasluienii vor fi colindati de trupe diverse, dupã care urmeazã concertul celor de la DJ Project, cu Adela Popescu. Dupã miezul noptii, în prima zi din 2016, pânã cãtre 1.30, vor cânta cei de la Adamo Band, din Iasi. Le urez tuturor vasluienilor un an mai bun, multã sãnãtate alãturi de familiile lor si bucurii, în noul an 2016”, a mai spus primarul Vasile Pavãl.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Sursa: vrn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>