class="single single-post postid-35326 single-format-standard">

Primăria Vaslui va redeschide în următorii trei ani cinematograful Independența

download

Primăria Vaslui va redeschide, după 15 ani, Cinematograful „Independența”, cel mai mare din județ și singurul care ar urma să funcționeze în municipiu, după ce Consiliul Local a aprobat, în ultima ședință ordinară, preluarea acestuia, în mod gratuit, de la RADEF.

Cei 90.000 de locuitori ai municipiului Vaslui vor putea viziona din nou filme pe marile ecrane, după ce autoritățile locale au anunțat că vor investi, în următorii trei ani, în clădirea în care a funcționat, până în urmă cu 15 ani, Cinematograful „Independența”, cel mai mare din județ. Decizia reabilitării cinematografului a fost luată de primărie după ce, în ultima ședință ordinară, Consiliul Local a aprobat preluarea obiectivului în mod gratuit de la Regia Autonomă de Distribuție și Exploatare a Filmului (RADEF), cu angajamentul că-i va păstra destinația pentru care a fost construit.

„Într-un ritm normal de lucru, cred că, în trei ani de zile, acest cinematograf va putea fi dat în folosință. Din experiență, pot să vă spun că un an durează expertiza și scoaterea la licitație a lucrărilor de reabilitare și alți doi ani ar însemna efectiv modernizarea”, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

Sursa

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com/ConectatiVaslui/

Related posts:

Sursa: estnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>