class="single single-post postid-53470 single-format-standard">

Primarul comunei Todirești vrea să-i aducă acasă pe tinerii care muncesc în străinătate și care și-au părăsit satul din cauza lipsei de condiții

asfalt

În ultimii ani, Primăria Todirești a atras în comună investiții de peste trei milioane de euro. O comună la standarde europene, cu străzi asfaltate, dispensare medicale, școli, poduri și construcția de case pentru familiile fără posibilități – aceasta este rețeta cu care primarul comunei vasluiene Todirești vrea să-i aducă acasă definitiv pe tinerii care muncesc în străinătate și care și-au părăsit vatra natală din cauza lipsei de condiții.

Prin aceste investiții sperăm să îi determinăm pe cei din comună care au plecat în străinătate să se întoarcă acasă, deoarece ei au cerut mereu să asfaltăm drumurile. Prin intermediul GAL «Movila lui Burcel», comuna Todirești a reușit să achiziționeze un buldoexcavator cu lamă și cupă pentru deszăpezire, precum și un tocător de vegetație. Pentru operațiunile de deszăpezire comuna mai are și un tractor modern dotat cu remorcă, care a fost achiziționat prin fonduri europene.

Sperăm ca toți cei plecați la muncă în străinătate sau în alte orașe din țară se vor întoarce acasă, când vor auzi că au asfalt în satul lor. 

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>