class="single single-post postid-54809 single-format-standard">

Prins conducând fără permis, un vasluian riscă să petreacă 10 ani în închisoare

puscarie

Pe 2 august 2018, Vasile Manea a fost depistat în trafic de poliţiştii vasluieni conducând un autoturism, deşi nu poseda permis de conducere. Pedeapsa primită pentru faptă, un an de închisoare, ar fi fost cu suspendare, dacă bărbatul nu ar fi fost în perioada de supraveghere care a urmat după eliberarea sa condiţionată înainte de termen, după ce a stat peste 10 ani în închisorile italiene şi româneşti pentru o crimă săvârşită în iulie 2007.

Bărbatul, pe atunci de 56 de ani, a măcelărit în propria locuinţă un tânăr ieşean, cu care era coleg de muncă şi îi datora 2.000 de euro. După ce l-a ucis cu lovituri de ciocan în cap, Manea a tranşat corpul ieşeanului, bucăţile, puse în saci, aruncându-le în mai multe locuri din Roma.

Sentinţa dată în noiembrie anul trecut a fost contestată de Vasile Manea, probabil pentru a se mai bucura un timp de libertate, fiind cercetat şi judecat în stare de libertate, sub control judiciar. La doar o săptămână după ce contestaţia sa a ajuns pe rolul Curţii de Apel Iaşi, judecătorii au decis înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestul preventiv, care a fost pus imediat în aplicare.

Citeste mai departe pe: www.ziarulevenimentul.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>