class="single single-post postid-58002 single-format-standard">

Producătorul de mobilă Elvila caută parteneri pentru extindere în sistem de franciză

magazin-focsani2

Producătorul de mobilă Elvila, cu o istorie pe piaţă de aproape 30 de ani, are în plan extinderea în sistem de franciză în oraşele în care nu este încă prezent.

„Ne dorim ca în cel mai scurt timp să ajungem în cât mai multe dintre oraşele în care nu suntem prezenţi. Voi enumera câteva oraşe vizate, cu menţiunea că lista rămâne deschisă: Reşiţa, Craiova, Timişoara, Oradea, Baia Mare, Zalău, Alba Iulia, Deva, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Slobozia, Călăraşi, Vaslui, Bârlad şi Piatra-Neamţ”, a spus Viorel Cataramă, fondator şi acţionar majoritar al Elvila Bucureşti.

Persoanele interesate să deschidă un magazin Elvila în sistem de franciză trebuie să aibă disponibil un spaţiu de minimum 200 mp şi să poată să susţină costurile aferente, precum chiria, salariile şi asigurările.

Citeste mai departe pe: www.zf.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>