Produse de igiena de la UE doar pentru persoane imobilizate la pat.

0
(0)

Conform legii se incadrează persoanele beneficiare de venit minim garantat, primesc pachete cu produse de igienă doar titularii dispozițiilor de primar prin care se acordă acest drept. Pentru persoanele beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, titularii dispozițiilor de primar prin care se acordă acest drept ridică pachete pentru toți membrii familiei. Un pachet cu produse de igienă conține: 5 periuțe de dinți, 4 tuburi cu pasta de dinți (75 ml ), săpun lichid ( 500 ml), șampon pentru copii (800 ml), șampon pentru adulți (500 ml), 2 pungi de detergent pentru rufe (2,7 kg). 

La fata locului daca mergi afli ca pot primi acele produse de igiena doar persoanele cu gradul 1 si imobilizate la pat. Si ca tocmai in transa urmatoare din aprilie vor primi si celelalte categorii.

Din aceasta cauza la depozitul din „Interex” bate vantul la propriu. Nimeni nu era acolo sa-si ridice produsele de igiena date de catre UE.

De unde dezinformarea asta? cum pui oamenii bolnavi pe drumuri tocmai pana la Interex si sa afle ca daca nu-s pe acea lista nu primesc produsele.

Desi o persoana care a fost pentru cineva cu gradul 1 si imobilizata la pat nu a luat produsele deoarece nu era pe acea lista. Probabil cei de la primarie nu cunosc toate personele cu gradu 1 si imobilizate la pat din Vaslui!!

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!