class="single single-post postid-47514 single-format-standard">

Programul european de acordare a alimentelor pentru persoanele defavorizate bate pasul pe loc

ajutoare.alimentare

Programul Operational pentru Ajutorarea Persoanelor Dezavan tajate (POAD) a intrat in conservare. Dacã anul trecut, in perioada august-septembrie, beneficiarii din judet fãceu rand sã isi ridice alimentele, in prezent, nimeni pare sã nu mai stie nimic de soarta programului. Prefecturã Vaslui nu a primit niciun semnal de la Bucuresti privind derularea programului si asteaptã noutãti in acest sens.

Zilele trecute, pe site-ul Ministerului Dezvoltãrii a fost postat un comunicat de presã prin care se anunta aprobarea ghidului solicitan tului pentru programul ‘Acordarea de ajutoare alimentare si produse de igienã in cadrul POAD 2017-2018’. Este vorba despre douã proiecte in valoare de 59 milioane de euro prin care vor fi acordate alimente de bazã si produse de igienã persoanelor defavorizate de pe intreg teritoriul tãrii.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro/

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>