class="single single-post postid-55148 single-format-standard">

Relu Dima “Piticul” care agata minore in Iasi, umbla liber prin Vaslui!

relu_dima-piticul_pedofil-prins_la_iasi

Un scurt istoric a intamplarii!

Relu Dima, un bărbat de 44 de ani din Vaslui, dar care a poposit de ceva vreme în Iași, a ajuns pe mâna Poliției, acuzat fiind că a încercat să racoleze minore. O făcea de pe un cont fals de Facebook, le cerea poze indecente, dar și întâlniri.

Pe atunci un bărbat a reușit să-l ademenească! A filmat întâlnirea, apoi l-a dat pe Dima pe mâna unei patrule de poliţie. Oamenii legii l-au trimis pe piticul Dima, doar 1,30 m, la o expertiză psihiatrică, la Institutul „Socola“.

———————————————————————————————————————————————————

Oficial nu se mai stia nimic de caz, cei de la “Spitalul de Psihiatrie Socola” nu au revenit cu un anunt oficial dupa expertiza medicala.

Dar se pare ca acest “pitic” Relu Dima care isi facea conturi false de facebook si mergea in Iasi unde isi dadea intalnire cu minore, ar umbla liber prin Vaslui. Un cititor vasluionline l-a vazut pe barbat alaturi de mama lui in “Piata Traian”. Se pare ca a fost tinut o scurta perioada la psihiatrie si medicii au decis sa-i dea drumul acasa pe motive ca barbatul are probleme psihice vechi si ca nu are ce sa-i faca..

Si uite asa el fiind liber prin oras poate “recidiva” si “ataca” din nou!

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>