class="single single-post postid-5625 single-format-standard">

Remiza in al doilea amical: FC Vaslui – Khazar Lankaran 1-1

luz, gheorghiu

FC Vaslui a terminat la egalitate, scor 1-1, cel de-al doilea meci de verificare din cantonamentul din Austria. Golul “galben-verzilor” a fost marcat in prima repriza de Ousmane N’Doye, printr-un sut puternic de la 20 de metri.

 Dupa ce in prima partida de verificarea FC Vaslui a dispus de campioana Albaniei cu scorul de 1-0, aseara “galben-verzii” nu au reusit decat un egal in fata fostei echipe a lui Mircea Rednic. FC Vaslui a remizat, 1-1, cu Khazar Lankaran, scorul fiind deschis in minutul 11 de Ousmane N’Doye. Senegalezul a prins un sut de zile mari, de la peste 20 de metri, mingea ducandu-se fix in vinclul portii adverse. A debutat si Caue, dar si portarul Emilian Dolha. Imbucurator este ca Antal a fost din nou titular si ca acesta s-a inegrat perfect in angrenajul gandit de Augusto Inacio.

FC Vaslui a inceput in urmatoarea formula: Dolha – Milanov, Varella, Constantin, Salageanu- N’ Doye, Caue –Antal,  Sânmãrtean – Wesley, Buhãescu. In partea a doua au mai intrat si Canu, Costin, Zsiga, Gheorghiu, Cordos, Popovici si Stanciu.

Related posts:

  1. iulian spune:

    e mai slaba echipa asta ca cea din timpul campionatului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>