class="single single-post postid-56650 single-format-standard">

Rezultatele la Evaluarea Naţională 2019 în Vaslui

img

Rezultatele la Evaluarea Naţională 2019 în Vaslui sunt publicate simultan de edu.ro cu cele din toată ţara, astăzi. Aproximativ 3.600 de elevi, care au susţinut examenul de capacitate în acest, an primesc notele.

Conform regulamentului, rezultatele la Evaluarea Naţională 2019 în Vaslui sunt publicate AICI, marţi, pe 25 iunie 2019, până în ora 12.00.

Rezultate Evaluare Naţională 2019 în Vaslui: note și contestaţii

Candidaţii din Vaslui pot afla rezultatele online, dar şi la şcolile la care au învăţat, unde vor fi afişate la vizier. Rezultatele la Evaluare Naţională 2019 vor fi extrem de importante pentru intrarea la liceu. Astfel, media generală obţinută la Capacitate are o pondere de 80% la admiterea în clasa a IX-a.

Citeste mai departe pe: www.observator.tv

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>