class="single single-post postid-10756 single-format-standard">

Rivalele mai speră la titlu: “Un meci pierdut şi un egal al Stelei şi lucrurile vor lua o întorsătură ciudată”

bourceanu

Steaua are un avans de 10 în faţa ocupantei locului secund din Liga 1, iar şansele ca roş-albaştri să rateze titlul cu numărul 24 sunt foarte mici.

Chiar şi aşa, adversarele Stelei mai speră. Vasluiul se află la 12 puncte în spatele echipei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, dar Dani Coman încă mai crede că Steaua poate fi ajunsă şi detronată din fruntea campionatului.

“A fost o perioadă bună pentru noi, ţinând cont că la Vaslui e o echipă nouă. După pauza competiţională, după o pregătire foarte bună, poate domnul Porumboiu va mai face achiziţii şi sunt convins că vom arăta altfel în retur. Dar nu mulţi, dacă vor veni prea mulţi, iarăşi vom avea de suferit.

Chiar dacă Steaua e la o distanţă care îi oferă siguranţă, e de ajuns să pierzi un meci şi să faci un egal şi lucrurile încep să ia o întorsătură ciudată. Repet, campionatul nu e terminat. Şi noi ne vom lupta pentru câştigarea titlului, la fel şi Astra, nici pe CFR Cluj sau Dinamo nu poţi să le scoţi din calcule”, a declarat Dani Coman pentru Dolce Sport.

 

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>