class="single single-post postid-54018 single-format-standard">

Românii se întorc acasă

incep-angajarile-la-fabrica-de-biscuiti

Opt companii au fost înfiinţate de familii sau tineri s-au întors în ţară, după câţiva ani de muncă în Italia, Franţa sau Norvegia, să producă acasă ceea ce au învăţat în afară, iar Ziarul Financiar a adunat poveştile acestora.

Anul trecut au plecat 210.000 de oameni din ţară, iar în ultimele decenii au plecat peste 3,6 milioane de români în străinătate, în ciuda stategiilor politice de a atenua acest fenomen şi de-ai aduce înapoi acasă pe cei plecaţi.

Oliroby, companie deţinută de Teodora Bitu

Teodora Bitu, din judeţul Vaslui, s-a întors la sfârşitul lui 2017 în ţară împreună cu soţul său, după 11 ani de muncă în Italia, să facă o afacere cu biscuiţii, după modelul fabricii în care au lucrat în străinătate.

Puteti sustine cu un like aceasta afacere 100% romaneasca accesand acest link :  https://www.facebook.com/oliroby/

Emigraţia continuă, chiar dacă câteva persoane se întorc, iar oamenii de afaceri şi cei din mediul academic se gândesc la strategii prin care ar putea să-i aducă înapoi acasă, sceptici în această privinţă.

Citeste mai departe pe: www.zf.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>