class="single single-post postid-53666 single-format-standard">

Romica Ţociu acuzat ca a facut trafic cu arme şi muniţie!

tociu-panoplie

Zilele astea, tot crestinul isi sacrifica porcul pentru a se putea bucura in tihna si belsug de magia sarbatorilor de iarna.

Romica Tociu este printre putinii romani carora, din varii motive, le-a disparut zambetul de pe buze. Indragitul umorist a avut un necaz atat de mare incat chiar si el, fire extrem de vesela, a clacat. Intru-cat, pe plan local, nu a reusit sub nicio forma sa-si taie porcul, crescut tot anul numai cu bunatati libaneze din reteaua Penny, artistul a fost nevoit sa-si transporte grohaitorul de la Craiova pana la Arad, unde auzise ca este un meserias  care rezolva orice problema.

Dupa o calatorie de 18 ore in care porcul i-a mancat toata bancheta superbului sau Mertzan, Romica s-a trezit implicat intr-un scandal deosebit de grav. La cateva minute dupa ce intrase in curtea celui care trebuia sa-i sacrifice godacul, Politia Arad a dat buzna si i-a imobilizat pe amandoi.

Porcul a fost confiscat iar domnul Tociu arestat pentru 22 de ore( a primit o dispensa pentru ca este vedeta) ocazie cu care a aflat ca tanarul pe care el il contactase, era urmarit demult pentru nerespectarea regimului armelor si munitiei.

Citeste mai departe pe: www.comedymallro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>