class="single single-post postid-36825 single-format-standard">

S-au anunţat rezultatele concursului de admitere în Poliţie

Politisti

Cei 180 de candidaţi care au susţinut proba scrisă a concursului pentru ocuparea a 92 de posturi de agent de poliţie în mediul rural vasluian s-au comportat absolut onorabil, 128 dintre ei fiind declaraţi promovaţi.

Aşteptarea a luat sfârşit pentru cei care vor să ocupe unul dintre posturile de agenţi de ordine scoase la concurs la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui. Luni, la ora 18.30, s-au anunţat rezultatele. Dintre cei 180 de vasluieni care au susţinut proba scrisă, 128 au fost declaraţi admişi, iar 52 au picat examenul. Unii dintre cei declaraţi respinşi au ratat la doar câteva sutimi nota minimă pentru a lua examenul – 7,00. În Centrul regional de testare de la Iaşi nu s-a înregistrat nicio notă de 10, deci proba a fost extrem de exigentă.
Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba scrisă au putut fi depuse în termen de 24 de ore, adică până aseară, la ora 18.30. Contestaţiile se soluţionează de către comisiile special constituite în acest scop, rezultatele urmând a fi comunicate prin publicare pe pagina de internet a Poliţiei Române.
Testul scris, cu trei variante de răspuns, dintre care doar una corectă, a fost alcătuit din 60 de întrebări din Codul Penal. Pentru a promova, candidaţii trebuiau să răspundă corect la minimum 40 de întrebări, echivalentul notei 7.00.
Urmează repartizarea pe posturi, în ordinea mediilor (se iau în considerare notele de la testele fizice şi proba scrisă). În judeţul nostru, sunt vacante 92 de locuri la posturile de poliţie comunale.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com/ConectatiVaslui/

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>