class="single single-post postid-56967 single-format-standard">

Safir Vaslui, a avut in 2018 afaceri de 161 mil lei

Safir-grup-safir-abatorul-de-pasari

Safir Vaslui este un business început de la zero în urmă cu 28 de ani de Ghiorghi Safir, un fost angajat al fabricii de rulmenţi din Bârlad.

Producătorul de carne de pasăre Safir, care deţine brandurile Deliciosul de Vaslui, Zdravăn Moldovenesc şi Fomică, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 161 mil. lei (34,6 mil. euro), în creş­tere cu aproxi­ma­tiv 6% faţă de anul anterior, po­trivit cal­culelor fă­cu­te de ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor. Compania a înregistrat în 2018 un profit net de peste 5 mil. lei (1,1 mil. euro), mai mult cu 8% faţă de anul prece­dent, având un număr mediu de 392 de angajaţi, potrivit datelor publice.
Safir produce în sistem integrat carne de pui, semipreparate şi mezeluri, deţinând pa­tru ferme de creştere a păsărilor, un aba­tor propriu, o fabrică de preparate şi semi­preparate, una de nutreţuri combinate şi o unitate care procesează deşeurile din abator, pe care le transformă în făină protei­că, potri­vit informaţiilor de pe site-ul companiei.

Citeste mai departe pe: www.zf.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>