class="single single-post postid-53473 single-format-standard">

(SAJ) Vaslui a rezolvat problema deficitului de medici, dar ramane in continuare cea a autospecialelor

medic-de-pe-ambulanta-revoltat1

Una din marile probleme ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui, cea a medicilor, pare să se fi rezolvat. Și asta după ce conducerea unității a reușit să aducă suficient personal pentru a acoperi deficitul cu care s-a confruntat ani la rând. Dacă, în 2012, SAJ Vaslui avea doar trei medici, în prezent numărul acestora a ajuns la 12. Problema rămâne cea a repartizării acestora pe stațiile din județ, în condițiile în care 11 sunt din Vaslui și doar unul singur din Bârlad.

”Ca să rezolvăm această chestiune, trei medici din Vaslui fac naveta la Bârlad atât pentru programul normal cât și pentru gărzi”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Dan Ungureanu.

Dacă problema medicilor pare rezolvată, cea a autospecialelor pe care aceștia să lucreze rămâne încă una care dă bătăi de cap. În prezent, SAJ Vaslui dispune de 28 de ambulanțe funcționale, ultimele achiziționate în urmă cu patru ani, deși minimum necesar ar fi de 35 de mașini.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>