class="single single-post postid-53545 single-format-standard">

(SAJ) Vaslui va primi 18 ambulante si doua autospeciale SMURD noi

ambulante-696x392

Primele sapte masini de tip B 4×2 vor fi livrate de catre Departamentul pentru Situatii de Urgenta chiar in aceasta saptamana. Si in dotarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui vor intra doua ambulante SMURD de tip B 4×4.

Noile masini fac parte dintr-un lot de 300 de ambulante de tip B 4×2, achizitionate prin Programul POR 2014 – 2020, in cadrul proiectului „Imbunatatirea capacitatii de interventie la urgentele medicale”, ce vor fi distribuite in toate judetele din tara.

„Pana in iunie 2019, se preconizeaza ca, la nivelul judetului, vor fi aduse 18 ambulante noi, din care doua vor fi de tip C (cu medic, n.r.), patru vor fi de tip A, iar restul vor fi de tip B, care sunt si cele mai uzate. Din total, vineri le vom primi pe primele sapte masini Renault de tip B, cu tractiune 4×2.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>