class="single single-post postid-45778 single-format-standard">

Sandu Iacob i-a convocat pe handbaliști la o cafea, pentru a le prezenta programul de pregătire din această vară și pentru a-i cunoaște pe noii veniți

hc-vaslui-1

Sandu Iacob și Alexandru Acsinte au strigat adunarea. Prima întâlnire va fi una amicală, la o ceașcă de cafea, după care se va trece la partea serioasă. La prima oră, handbaliștii Vasluiului vor socializa între ei, pentru a-i cunoaște pe noii veniți și pentru a afla programul de pregătire.
Primul antrenament va fi în sala de forță, pentru adaptare la efort. După amiază vor face cunoștință cu Alexandru Acsinte, secundul lui Sandu Iacob pregătindu-le acestora o perioadă spartană, cu antrenamente bazate numai pe pregătirea fizică. În lipsa unui cantonament, toate exercițiile fizice vor fi făcute pe stadionul Municipal, în sala polivalentă și pe dealurile din împrejurimi.
Handbaliștii vasluieni vor scăpa de “chin” abia la sfârșitul lunii, ținând cont că în luna august au programate 11 partide amicale. Primul va avea loc pe 9 august, la Vaslui, în compania echipei divizionare, Știința Municipal Bacău.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>