class="single single-post postid-15174 single-format-standard">

Sânmãrtean:”Formãm din nou o echipã”

lucian sanmartean

Revitalizare provenita din unitate

Schimbari de atitudine…Meciul de sâmbãtã seara, împotriva celor de la Ceahlãul Piatra Neamt, a reprezentat pentru echipa vasluianã un nou start în ceea ce priveste atitudinea avutã în timpul meciurilor. Principalii actori care au contribuit la aceastã schimbare sunt antrenorul Gabi Balint si patronul Adrian Porumboiu.

Pe lângã rezultatul pozitiv înregistrat la finalul partidei, ceea ce i-a mai bucurat pe suporterii Vasluiul, a fost atitudinea jucãtorilor. Motivul pentru care elevii antrenati de Gabi Balint au jucat ca o echipã unitã a fost explicat chiar de cãpitanul echipei, Lucian Sânmãrtean. Acesta considerã cã principalii “vinovati” pentru jocul echipei sunt antrenenorul si patronul clubului. Dacã pe timpul lui Hizo, atacantii Temwanjera si Buhãescu nu aveau nici un gol marcat, odatã cu venirea lui Balint, cei doi jucãtori au început sã înscrie constant. Faptul cã actualul antrenor nu se ascunde în spatele jucãtorilor, asa cum fãcea Hizo, si îsi asumã greselile echipei se pare cã ajutã foarte mult la psihicul jucãtorilor. “Se vede schimbarea tehnicienilor în jocul nostru, în special în cel al atacantilor. Actualul antrenor stie cum sã-i aseze în teren, stie sã-i punã în valoare.” este de pãrere capitanul Vasluiului. Acesta a apreciat si vizita pe care patronul, Adrian Porumboiu, le-a fãcut-o înaintea meciului cu Ceahlãul. “Au fost printre putinele discutii pe care le-am avut cu domnul Porumboiu si în care l-am simtit foarte apropiat de noi.Ne asteptam la o discutie mai tensionata având în vedere ultimele rezultate, dar n-a fost asa. Prin modul sãu de a ne vorbi cu blandete, a fãcut sã ne schimbãm atitudinea, ceea ce s-a vãzut si la Piatra Neamt. Împreunã cu domnia sa formãm din nou o echipa si asta se vede. Sperãm ca prin rezultatele obtinute în urmãtoarele meciuri sã reusim minunea de a ne califica în Europa, îndeplinindu-i astfel visul patronului.” a mai declarat Sânmãrtean.

Pentru a reusi rezultate cât mai bune, e nevoie însã si de aportul publicului. Cãpitanul echipei considerã cã suporterii “galben-verzi” vor avea un rol foarte important în meciul cu Dinamo “Fanii sunt foarte importanti pentru echipã. Chiar dacã rezultatele din ultima perioada, pe ei i-au cam supãrat, iar pentru noi au fost cam frustrante, trebuie sã fie alaturi de noi. La Piatra Neamt, jucãtorii au aplaudat fanii din proprie initiativã. Si eu vreau sã le multumesc pentru ca au venit.” au fost aprecierile mijlocasului.

Nostradamus Tendeng.

Lãsat acasã la meciul cu Ceahlãul Piatra Neamt, promitãtorul mijlocas al Vasluiului, Paul Tendeng, a urmãrit partida colegilor sãi împreunã cu câtiva fani ai “galben-verzilor“. Internationalul de tineret al Senegalului a tinut sã facã o prevestire care i-a cam uimit pe cei prezenti. La pauza meciului, când lucrurile nu erau încã foarte clare cu privire la câstigãtoarea celor trei puncte, Tendeng le-a spus celor prezenti cã Vasluiul va câstiga cu 2-0 iar unul dintre marcatori va fi Temwanjera. Desfãsurarea reprizei a doua a fãcut ca cele zise de mijlocasul vasluian sã se adevereascã, fapt ce i-a fãcut pe cei prezenti sã-l aprecieze pe jucãtor ca pe un adevãrat oracol.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: vrn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>