class="single single-post postid-39214 single-format-standard">

Sărbătoarea vânătorilor

festival-vanatori

Mistreţi la proţap, căprior la ceaun, pastramă de mistreţ, cerb şi peşte au fost elementele de atracţie ale Festivalului vânătorilor din judeţul Vaslui.

Sute de vasluieni au luat cu asalt poiana din pădurea Paiu pentru a admira trofeele capturate de vânători în cursul acestui an, dar şi pentru a gusta din preparatele tradiţionale vânătoreşti. Aşa se face că a patra ediţie a Festivalului Vânătorilor s-a dovedit una reuşită. Atracţia zilei a fost concursul de artă culinară, cu o ofertă extraordinar de diversă. Peste 20 de asociaţii de vânătoare din judeţ au ţinut să se întreacă la concursul de cel mai bun bucătar de vânat.
Festivalul Vânătorilor a avut şi momente artistice, pe scena din pădurea Paiu urcând Orchestra “Rapsodia Vasluiului” şi solistul Alexandru Brădăţan.
“Peste 1.300 de persoane au venit la evenimentul nostru, majoritatea fiind membrii noştri vânători. Invitaţii s-au bucurat de zeci de feluri de mâncare gătite de vânători”, a spus Vasile Negru, directorul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi, unul dintre organizatorii festivalului, alături de Primăria Vaslui şi o serie de sponsori.

foto:obiectivvaslui.ro

Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>