class="single single-post postid-42849 single-format-standard">

Școala Gimnazială Laza reprezintă o adevărată pepinieră pentru sportul de performanță

Scoala-Laza

Până acum, de aici au plecat zece dintre cei mai importanți sportivi din țară, trei dintre ei devenind chiar lideri de echipe naționale.
Astfel, Dragoș Grigore este căpitanul naționalei de fotbal, selecționerul Christoph Daum având mare încredere în cel care a primit primele lecții despre sportul rege de la profesorul Nicu Baștiurea. De la Laza, Dragoș Grigore a trecut la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, după care Ioan Sdrobiș l-a propulsat în fotbalul mare, prima “stație” fiind Dinamo București.
Un alt căpitan plecat de la Laza este Larisa Valentina Grigore, componentă a naționalei de fotbal feminin Under 15. Ea a fost descoperită în cadrul proiectului “Fotbal și Feminitate” al Federației Române de Fotbal. “Lari”, cum o alintă prietenii, s-a născut în 2002, la Vaslui, dar până în vara lui 2016 a locuit împreună cu familia în Laza. Acum, stă în Timișoara, învață la Liceul cu Program Sportiv (LPS) “Banatul” și evoluează pentru echipa de fotbal feminin CFR 1933 Timișoara.

foto:obiectivvaslui.ro

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>