class="single single-post postid-27004 single-format-standard">

Se asfaltează!

asfaltare stefan cel mare1310 copy

Dacă lipsa precipitaţiilor îi aduce la sapă de lemn pe agricultori, constructorii încearcă să profite de vremea încă bună ca să finalizeze o serie de obiective. În municipiul Vaslui, de exemplu, se lucrează de zor la refacerea covorului asfaltic pe mai multe străzi.
Cea mai urgentă lucrare este cea de pe strada Ştefan cel Mare, principala arteră din municipiu.
„Săptămâna trecută a început şi definitivarea ultimului sens giratoriu prins în lucrările de modernizare a străzilor din Vaslui. Cât va permite timpul, muncitorii vor lucra pe toate străzile din program”, a declarat Daniel Neacşu, viceprimar de Vaslui.
Sunt speranţe ca în acestă toamnă să fe inaugurată şi noua autogară, care a fost construită cu bani europeni, unul dintre proiectele din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro
  1. Alex spune:

    Se lucrează de zor ? :) ) de asta “șeful de șantier ” sparge semințe , iar lucrătorii fluiera după puștoaicele de liceu ? În stilul romanesc de munca o sa termine probabil în 2030 de asfaltat.Cineva de sus ar trebui sa ia masuri dar probabil is prea ocupați sa bage în buzunarul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>