class="single single-post postid-29349 single-format-standard">

Sezonul ãsta a fost de acomodare

poza desddddchidere

Rãbdare si sustinere, ingredientele cerute de Leo Bibirig

OPTIMISM…Au mai rãmas patru etape de disputat iar HC Vaslui continuã sã spere la un loc de play-off. Runda urmãtoare handbalistii antrenati de Leonard Bibirig se vor deplasa la Bucuresti pentru meciul cu Dinamo Bucuresti, în timp ce principala contracandidatã la locul 8, Potaissa Turda va merge la Cãlãrasi. Indiferent dacã Vasluiul îsi va atinge sau nu obiectivul, antrenorul principal face apel la suporteri. “Trebuie sã fim alãturi de echipã. Sezonul acesta a fost unul de acomodare, anul viitor vom arãta altfel.” a afirmat Bibirig.

Dupã 22 de etape, HC Vaslui ocupã locul 9 în clasamentul Ligii Nationale, la un punct în spatele Potaissei Turda, ocupanta ultimei pozitii care asigurã prezenta în play-off. programul ultimelor 4 runde pare sã-i avantajeze pe turdeni, care vor întâlni în deplasare pe Cãlãrasi, acasã pe Minaur, în deplasare pe Vaslui si din acasã pe Odorhei. În schimb, echipa antrenatã de Leonard Bibirig va juca merge în acest weekend la Dinamo. Vasluienii vor primi runda urmãtoare vizita Cãlãrasiului, pentru ca apoi sã meargã la Baia Mare. Derby-ul locului opt se va juca în etapa a 26-a, când HC Vaslui si Potaissa Turda se vor întâlni în Sala Sporturilor din Vaslui. Dacã nu-si va atinge obiectivul, Vasluiul va porni cu un avantaj foarte important în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipa antrenatã de Leonard Bibirig este, la momentul actual, formatia din play-out cu cele mai multe puncte acumulate. HC Vaslui are maximum de puncte cu Politehnica Timisoara (25-24; 36-34), si cu Energia Târgu Jiu (27-25; 27-22). Cu Steaua, vasluienii au bifat un egal (26-26) si o victorie (32-31). Surprinzãtor, echipa care a pus cele mai multe probleme Vasluiului este CSU Suceava, ocupanta ultimului loc. Handbalistii vasluieni au o victorie (27-25) si o înfrângere (27-30). Dacã întrecerea s-ar întrerupe azi, HC Vaslui ar avea 19 puncte, urmatã de Timisoara (12 puncte), Steaua (6 puncte), Suceava (6 puncte) si Târgu Jiu (6 puncte).

Leonard Bibirig: “Sezonul urmãtor vom arãta altfel”

Antrenorul Vasluiului, Leonard Bibirig, sperã ca echipa sã se bucure de acelasi sprijin din partea suporterilor, chiar dacã nu se va reusi calificarea în play-off. “Trebuie sã fim alãturi de echipã indiferent dacã vom ajunge în play-off sau vom rãmâne în play-out. Din punctul meu de vedere, anul acesta a fost unul de acomodare. Trebuie sã fim realisti si sã spunem cã ne mai trebuie douã trei transferuri. Anul viitor vom arãta altfel” a declarat antrenorul principal al echipei.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: vrn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>