class="single single-post postid-32835 single-format-standard">

Sinucidere cumplită: Autoincendiere la Lunca Banului

chibrit-685x280

O femeie de 67 de ani şi-a turnat benzină pe haine, apoi şi-a dat foc, murind în chinuri groaznice. Încă nu se ştie cauza gestului extrem.

O femeie de 67 de ani, din localitatea Lunca Banului, a murit după ce şi-a turnat un litru şi jumătate de benzină pe haine, apoi şi-a dat foc în curte.
Potrivit informaţiilor oferite de poliţişti, bătrâna era singură la locuinţa sa când a recurs la gestul extrem. Cea care a observat-o cuprinsă de flăcări a fost o vecină, care a intervenit şi a reuşit să stingă focul, apoi a sunat la 112. Echipajul medical deplasat la intervenţie a constatat decesul femeii din cauza arsurilor grave suferite pe tot corpul.
“Cu puţin timp înainte de a se sinucide, victima se afla, împreună cu soţul său, în vizită la nişte vecini din sat. La un moment dat, femeia a spus că merge singură până acasă, fără a da de înţeles ce ar intenţiona să facă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, comisar Mihaela Ştraub.
Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili din ce cauză s-a sinucis femeia.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>