class="single single-post postid-52721 single-format-standard">

Situatie neplacuta pentru vasluienii care se incalzesc cu lemne: s-au epuizat stocurile

lemne-camion-e1488902454116

Cu toate că au pierdut foarte mult teren în ultimii ani în fața centralelor pe gaz, comercianții de lemne de foc au, în continuare, o afacere profitabilă. Asta mai ales în ultimele luni ale anului. Pentru a rămâne competitive, firmele care vând lemne de foc au inclus în oferte și tăierea și transportul la domiciliu al lemnelor de foc. Cu toate acestea, frigul care a venit destul de timpuriu anul acesta se pare că le-a prins pe picior greșit. La aceste firme nu mai răspunde nimeni acum la telefon, din simplu motiv că stocurile au fost epuizate, iar comercianții se grăbesc să se aprovizioneze în fața invaziei vasluienilor, în special cei din mediul rural.

“Prețul pentru anul acesta este între 400 și 600 de lei pe metrul cub de lemn, cu transportul inclus, în funcție de calitate. Afacerea merge din ce în ce mai prost, având în vedere că se cumpără doar trei luni pe an, adică de prin octombrie până în noiembrie și tot mai puțin în decembrie. În restul timpului, batem pasul pe loc și cam ieșim în pierdere. Tot mai mulți oameni se orientează către centralele cu gaz, pentru că apasă pe buton și au căldură”, ne-a explicat un comerciant.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>