class="single single-post postid-33098 single-format-standard">

Soarta florãriei din cort, la mâna consilierilor locali din Vaslui

toma-ioanliliana-florarie5552

PROBLEME… Scandalul legat de cortul firmei Euroflora, amplasat la intersectia Independenta, din Vaslui, este la mâna consilierilor locali, care vor discuta despre aceastã problemã la viitoarea sedintã de Consiliu Local. Cei doi patroni de la Euroflora, sotii Toma, spun cã li s-a promis un spatiu decent, în locul celui dãrâmat, din spatele magazinului Central, numai cã, de doi ani de zile, stau în cortul de la Independenta în conditii greu de imaginat. “Domnul primar ne-a promis un spatiu decent, în care sã avem vad comercial, asa cum aveam la vechiul magazin. Din pãcate, anii au trecut, noi ne-am îmbolnãvit în cort, avem nevoie sã fim ajutati”, spun sotii Toma, cu lacrimi în ochi.

Pânã acum aproape doi ani, Euroflora avea un magazin destul de mare, într-un spatiu concesionat pe 25 de ani, de la primãrie. Magazinul era amplasat pe platoul din zona Asociatiei Crescãtorilor de Albine, lângã Central. Odatã cu modernizarea zonei si a Pietii Centrale, magazinul a fost dãrâmat, iar oamenilor li s-a spus cã vor primi spatiu în altã parte. Pentru cã timpul trecea si spatiul nu se gãsise, patronii au decis sã monteze un cort, cu aprobarea primãriei, în care au deschis standuri de flori, la intersectia de la Independenta. “Am fost demolati, pentru cã urma sã se modernizeze toatã zona. Dl. primar ne-a spus, atunci când s-a dãrâmat magazinul, cã ne va da în altã parte. Anii au trecut si noi am rãmas tot în cort”, spun, cu lacrimi în ochi, sotii Toma. Fiind vorba de un cort în aer liber, sunt multe situatii în care florile se stricã, atunci când e prea cald sau prea frig afarã, iar pierderile sunt destul de mari. Sotii Toma recunosc cã li s-au oferit de cãtre primãrie mai multe variante, inclusiv în Piata Centralã, însã nu sunt spatii care sã aibã vad comercial, sustin ei. “Ni s-a oferit un spatiu lângã liftul pietii, exact la intrarea în piatã, dinspre parcarea suprateranã. Dar, a mai fost acolo o firmã si a închis activitatea, pentru cã nu se face nicio vânzare. Plus cã ar costa 36 de milioane de lei pe lunã si trebuie sã plãtim pe trei luni de zile, de unde bani?”, plâng patronii de la Euroflora.

La sedinta CL Vaslui, se va discuta de situatia firmei cu florãria în cort

Ce îsi doresc sotii Toma? “Un spatiu care sã fie într-o zonã cu vânzare, cum aveam la Central, în care sã putem pune si aranjamentele florale si lumânãri de botez si multe altele. Noi nu vrem sã-l deranjãm pe dl. primar, are atâtea pe cap, dar am dori sã îsi tinã cuvântul, a spus cã ne va da un loc în altã parte”, mai spun cei doi soti. Pânã va gãsi o solutie, primarul le-a propus sã foloseascã un chiosc de lemn, din cele care au fost expuse si în centrul orasului, mai ales cã vine iarna, însã patronii de la Euroflora spun cã va fi la fel de frig ca si în cort. Cum se va rezolva situatia? Vom afla joi, la sedinta Consiliului Local, când se va pune în discutie si situatia Euroflora.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Sursa: vrn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>