class="single single-post postid-40313 single-format-standard">

Şocuri de curent şi beznă totală în unele zone din Bârlad

stalp-electricitate-728x336

Zeci de mesaje au sosit pe adresa redacției, în ultimele ore, de la zeci de bârlădeni exasperați de șocurile de curent. În unele zone ale Bârladului, ni se semnalează că nu există alimentare cu energie electrică de ore bune.

E deja bine-cunoscută problema șocurilor și penelor de curent în Bârlad, dar ce te faci când acestea vin în prag de vreme rea, când afară termometrele arată doar câteva grade? Foarte mulți bârlădeni ni s-au plâns via e-mail, de situațiile în care au fost puși de aceste întreruperi dese, ale energiei electrice.

„Am un copil mic, de 1 an și 7 luni, trebui să-i încălzesc camera pentru că deja am probleme de sănătate cu el. Curentul a venit de câteva ori în reprize și mi-a fost teamă să nu-mi ardă ceva prin casă. Ce să facem, să dăm drumul la aragaze ca pe timpul lui Ceaușescu? Pentru ce avem centrale termice?”, ne-a spus o bârlădeancă din zona Aleea Parc.

Întreruperi au fost semnalate și în zona Muzeului „V. Pârvan”, dar și în zonele cartierelor Confecții, Gară și Centru.

Citeste mai departe pe bdnews.ro

Related posts:

Sursa: bdbnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>