class="single single-post postid-14290 single-format-standard">

Soţul a băgat-o în faliment pe Gabriela Cristea?

5

Marcel Toader i-ar fi tocat vedetei tv un milion de euro, bani strânşi cât a lucrat în televiziune

Vedeta tv a plecat de acasă de miercuri
Claudia Voicu

Căsnicia Gabrielei Cristea cu Marcel Toader a ajuns la final de drum. Cei doi s-au separat, deocamdată neoficial, după un mariaj de cinci ani. Despărţirea s-ar fi produs pe fondul infidelităţii soţului vedetei, dar şi a unor probleme financiare. Marcel Toader ar fi risipit un milion de euro, bani care i-au aparţinut soţiei sale şi pe care el i-a investit într-o afacere nerentabilă.

Gabriela Cristea (38 de ani) şi Marcel Toader (50 de ani) s-au căsătorit în 2008, la doi ani după ce fostul rugbist a divorţat de o altă vedetă, Anamaria Ferentz. Gabi nu a plecat urechea la acuzaţiile pe care Anamaria i le-a adus lui Marcel Toader, printre care şi aceea de violenţă fizică. Atunci, bruneta părea convinsă că a găsit bărbatul alături de care va îmbătrâni.

Iată că după cinci ani, relaţia lor s-a deteriorat iremediabil. Numeroasele certuri din cuplu, dar şi infidelităţile repetate ale soţului ei au determinat-o pe Gabi să părăsească, miercurea trecută, domiciliul conjugal. Surse din preajma vedetei spun că ea şi-a cărat deja o mare parte din lucrurile pe care le avea în locuinţa în care a stat cu soţul ei. Aceleaşi surse ne-au povestit despre problemele pe care Gabi şi Marcel Toader le aveau de mai mult timp.

Afaceristul şi-ar fi neglijat soţia, purtându-se mai degrabă ca un burlac decât ca un familist. “Marcel venea dimineaţa acasă, pe la 5.00, de la petreceri cu lăutari, mirosind puternic a alcool. Gabi îl aştepta acasă, pentru că nu o lua niciodată cu el. În aceste localuri pe unde mergea, flirta cu tot felul de femei. Nu se poate spune că avea o amantă, pentru că umbla cu mai multe femei în acelaşi timp”, ne-a povestit o sursă apropiată vedetei.

Dincolo de escapadele nocturne ale soţului ei, neajunsurile financiare au pus capac. De bună credinţă, Gabi i-ar fi dat pe mâini soţului ei un milion de euro, bani pe care aceasta i-a strâns în timp, cea mai mare parte în vremea când era pe val ca prezentatoare tv şi lucra la Kanal D. Marcel i-a garantat soţiei sale că îi va investi banii într-o afacere prosperă, care le va aduce un profit suficient cât să trăiască liniştiţi. Afacerea s-a dovedit, însă, una falimentară, astfel că Gabi a rămas fără agoniseala de-o viaţă.

“A lăsat-o aproape fără un leu în buzunar, cum se spune. I-a mâncat toţi banii, iar ea, pentru că îl iubea, a mers pe mâna lui, a avut încredere în el”, ne-a spus aceeaşi sursă. Situaţia este cu atât mai complicată cu cât Gabi nu are acum nici un angajament la vreo televiziue. Ea şi-a deschis o afacere cu rochii de mirese, dar care este încă departe de a-i asigura o stabilitate şi un confort financiar sigur pe viitor. În aceste condiţii, Gabi şi Marcel au ajuns la certuri serioase care, în final, au dus la despărţire.

foto:click.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: click.ro
  1. sori spune:

    PACAT DE EA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>