class="single single-post postid-52373 single-format-standard">

Spitalele din Vaslui, Bacau si Neamt ar putea recupera de la Uniunea Europeana o parte din banii cheltuiti Incepând cu 1 ianuarie 2014 pentru dotari ori investitii noi

DESCHIDERE

In acest an, Ministerul Sanatatii a reusit sa acceseze doua noi proiecte prin Programul Operational Regional 2017 – 2019, prin intermediul carora spitalele ar putea recupera o parte din banii investiti, mai putin fondurile europene deja accesate In sanatate. Este vorba de cheltuielile facute Incepând cu 1 ianuarie 2014 pentru dotarea cu echipamente a unitatilor spitalicesti din tara ori pentru implementarea de noi investitii, finalizate ori In curs de executie.

Este vorba de un proiect „Imbunatatirea accesului populatiei din judetele Vaslui, Bacau si Neamt la servicii medicale de urgenta SMIS 125389 si a cheltuielior legate de proiect”, prin care ar putea fi rambursate cheltuielile facute pentru ridicarea sandardelor servicilor medicale.

Spitalul Judetean Vaslui ar putea primi 2,433 milioane lei, Spitalul municipal “Dimitrie Castroian” Husi – 1,7 milioane lei, iar Spitalul municipal “Elena Beldiman” Bârlad – 2,485 milioane lei.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>