class="single single-post postid-42327 single-format-standard">

Spitalele din Vaslui nu au aviz ISU

spitalul-judetean-vaslui-8263

Niciunul dintre cele trei spitale ale judeţului Vaslui nu are aviz de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Dacă în cazul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Vaslui, autorităţile locale spun că autorizarea nu va fi o problemă la finalizarea lucrărilor, în celelalte două cazuri unde sunt clădiri vechi proiectate necorespunzător, standardele ISU mai au de aşteptat.

Anul trecut, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a trecut printr-o perioadă de acreditare, în care a primit avize din partea Direcţiei de Sănătate Publică şi Ministerului Sănătăţii”, spune Valeriu Caragaţă despre avizarea de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a celei mai importante unităţi spitaliceşti din judeţ. El a completat că unitatea are scară suplimentară de incendiu între corpurile B şi C, o alta exterioară şi un lift exterior.

Citeste mai departe pe: www.ziarulevenimentul.ro

Related posts:

Sursa: ziarulevenimentul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>