class="single single-post postid-44142 single-format-standard">

Sporting Juniorul Vaslui a zdrobit LPS Roman, scor 8-0

sporting_juniorul

Sporting Juniorul Vaslui rămâne neînvinsă în acest an, obținând un nou succes extraordinar în campionat. Elevii lui Cornel Cracea au oferit o lecție de fotbal la Roman, unde s-au impus cu scorul de 8-0. Reușitele le aparțin lui Octavian Cracea, Bogdan Baciu (două), Auraș June (două), Marian Ciubotaru, Denis Andrei și Gelu Grigoraș.
”Am făcut un meci de senzație. Copiii au arătat ce înseamnă plăcerea de a juca fotbal. Îi felicit pentru evoluția bună și pentru faptul că au demonstrat că formează cu adevărat un grup”, a spus Cornel Cracea.
Cu acest rezultat, Sporting Juniorul a ajuns la cota de 101 goluri marcate în cele 26 de meciuri disputate, primind doar opt goluri. De altfel, în acest an, vasluienii au încasat un singur gol, în remiza cu LPS Iași, scor 1-1. În schimb, au marcat 20 de goluri în cele șase partide disputate.

foto:obiectivvaslui.ro

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>