Statisticile arata rau: PIB-ul județului din perioada 2000-2017 este cel mai scăzut din regiune

0
(0)

Mihai Botez, Deputatul USR de Vaslui și candidat pentru președinția Consiliului Județean Vaslui propune 5 idei pentru dezvoltarea județului și îmbunătățirea condițiilor de trai

Ce ar face Mihai Botez ca Președinte al Consiliului Județean Vaslui? Redăm mai jos ideile prezentate:

1. Aș moderniza toate târgurile comunale din județ

Ne confruntăm cu niște epidemii de pestă porcină, de gripă aviară și acum Covid-19, dar cea mai mare epidemie este de miserupism din partea conducerii județului. Aș face mai atractive aceste târguri la care producătorii locali să poată să-și expună marfa mai atrăgător și în condiții mai civilizate. Aș permite și facilita și vânzarea de animale. Avem nevoie ca producătorii locali să poată să-și asigure venituri pentru familie. De aici se pot naște niște afaceri.

2. Aducerea la ”lumină” a unor afaceri.

Această aducere la lumină înseamnă să-i ajuți pe cei care produc să-și facă întreprinderi individuale sau societăți comerciale care să emită bonuri fiscale pentru tot ce vând. Acest mod sigur că ar aduce bani la buget, dar ceea ce este și mai important ar face acele persoane bancabile, adică le-ar ajuta să obțină credite cu care să-și cumpere utilaje care să-i ajute să producă și mai mult și mai bun. Această ”aducere la lumină” înseamnă fiscalizarea afacerilor, scoaterea lor din zona gri și aducerea în zona albă cu efecte benefice pentru toată economia.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!