class="single single-post postid-14248 single-format-standard">

Ştefan Stan a cerut-o în căsătorie pe brunetă cu inel cu diamante, iar vedeta a spus «Da»!

5

Se iubesc doar de cinci luni, dar au decis că vor să fie împreună tot restul vieţii. Andreea Mantea (26 de ani) i-a spus ieri „Da” lui Ştefan Stan (35 de ani), cântăreţul care a câştigat sezonul trecut „Vocea României”. Bruneta a primit de la iubit un superb inel cu diamante.

Amor mare între prezentatoarea de la Kanal D şi câştigătorul de la „Vocea României”! Andreea Mantea l-a cunoscut pe Ştefan Stan în decembrie 2012, după o relaţie în care fusese minţită şi înşelată. „Imediat ce am luat vacanţă, nu mai aveam planuri, am stat acasă şi sufeream. Atunci a intervenit Ştefan” spunea bruneta în ianuarie, la Wowbiz.

Acesta este inelul primit de Andreea Mantea de la iubit

De-atunci, ea şi solistul sunt un cuplu, cu planuri măreţe de viitor. Au petrecut Sărbătorile de iarnă împreună, iar o lună mai târziu s-au mutat într-un apartament cu chirie, ca să-şi dea seama de sentimentele pe care şi le poartă unul celuilalt.

În februarie, cei doi porumbei s-au despărţit după o ceartă banală, apoi şi-au şters lacrimile prin emisiuni tv. Supărarea a trecut repede şi s-au împăcat. Acum, după numai cinci luni de relaţie, Andreea Mantea şi Ştefan Stan au hotărât să facă cel mai important pas din viaţa lor şi să se căsătorească. Cântăreţul i-a cerut mâna brunetei, iar aceasta a acceptat fără să se gândească de două ori.

Andreea și Ştefan s-au mutat împreună încă de la începutul acestui an

Cei doi îndrăgostiţi au fost surprinși de mai multe ori de Click! sărutându-se cu foc, în stradă

Surse apropiate celor doi au declarat pentru Click! faptul că primarul Piedone a fost printre primii care au aflat despre hotărârea lor, la petrecerea pe care a organizat-o de ziua lui, în martie.

Atunci, primarul sectorului 4 a fost întrebat de Andreea şi Ştefan dacă doreşte să le fie naş, iar acesta a fost încântat şi le-a dat un răspuns pozitiv. Andreea Mantea a primit deja inelul de logodnă şi a postat o fotografie concludentă pe pagina de Facebook pentru a împărtăşi cu fanii sentimentul de bucurie. “Şiii…am spus DA!!!!”, a scris fericită Andreea Mantea. Apropiaţii cuplului mai spun că, cel mai probabil, nunta va avea loc la vară.

foto:click.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>