class="single single-post postid-4201 single-format-standard">

Suspecţi de furt şi tâlhărie, arestaţi de poliţiştii huşeni

Suspecți de trafic de droguri arestați la Huşi

Poliţiştii au identificat principalii suspecţi în comiterea mai multor infracţiuni de furt din locuinţe şi societăţi comerciale, fapte comise pe raza municipiului Huşi. De asemenea, poliţiştii au identificat doi minori care au comis o infracţiune de tâlhărie, victimă fiind o femeie în vârstă de 80 ani.

În ziua de 21.04.2012, M. D., de 15 ani şi M. S., de 14 ani, ambii din comuna Stănileşti, se aflau pe drumul comunal din satul Stănileşti şi au observat o femeie, în vârstă de 80 ani, din aceeaşi localitate care număra o sumă de bani. Bătrâna a mers la un magazin din localitate de unde a cumpărat bunuri, după care a plecat spre locuinţă. A fost ajunsă din urmă de M.S. care i-a smuls geanta în care bătrâna avea suma de 22 lei şi bunurile cumpărate. Victima  a opus rezistenţă, însă a căzut la pământ. După comiterea faptei minorii au mers la locuinţa unuia din ei unde împărţit banii. Prejudiciul  a fost recuperat de poliţişti şi restituit părţii vătămate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi Biroului de Ordine Publică Huşi au probat activitatea infracţională a trei tineri – T. Ionel, în vârstă de 27 ani, C. Marian, de 20 ani şi I. Vasile, de 23 ani, toţi din municipiul Huşi, care sunt principalii suspecţi de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt din locuinţe şi societăţi comerciale, fapte săvârşite pe raza municipiului Huşi.

În luna aprilie a.c., T.Ionel şi I.Vasile au sustras bunuri (uşi din lemn, bormaşină, flex, unelte de construcţie, o roabă, radiocasetofon, generator electric) din patru locuinţe aflate în construcţie pe raza localităţii Huşi, bunuri pe care     le-au transportat la locuinţa lui T.Ionel, pentru a fi comercializate ulterior. În aceeaşi lună, T.Ionel şi C.Marian au sustras din două magazine din aceeaşi localitate 60 pachete de ţigări, sticle cu băuturi alcoolice, produse alimentare şi nealimentare, precum şi suma de 200 lei. De asemenea, dintr-o autoutilitară parcată pe raza municipiului Huşi au sustras o drujbă şi unele unelte.

Prejudiciul creat prin comiterea acestor fapte este de aproximativ 10.500 lei. La percheziţiile efectuate de poliţişti la domiciliile suspecţilor au fost găsite bunurile sustrase, fiind recuperat prejudiciul în totalitate. T.Ionel şi C.Marian au fost reţinuţi, iar în ziua 22.04.2012 au fost prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi, respectiv Judecătoria Huşi cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi şi a dispus arestarea preventivă a celor doi pe o perioadă de 29 zile.

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>