Tanara in varsta de 27 de ani, retinuta de politisti dupa ce nu a putut prezenta la control permisul de conducere

1
(1)

În vizită la părinţi cu autoturismul, deşi nu deţinea permis de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni efectuează cercetări cu privire la o tânără depistată în trafic, la volan, deşi nu a obţinut niciodată acest drept.

În data de 18 mai a.c., în jurul orei 22.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Răducăneni-judeţul Iaşi, un autoturism marca Nissan Terano II, înmatriculat în România, condus de ieşeanca P.B., în vârstă de 27 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, persoana în cauză nu a putut prezenta un permis de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că tânăra nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

Cu privire la cele constatate P.B. a declarat că intenţiona să meargă în vizită la părinţi şi consideră că are abilităţi necesare pentru a conduce, chiar dacă nu a obţinut niciodată acest drept.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 1 / 5. Vote count: 1

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!