class="single single-post postid-56210 single-format-standard">

Tarabele pe care de Paste s-au vandut chiloti si sutiene in centrul Barladului, au rămas goale și de izbeliște după ce chiriașii au plecat.

casute-3

Scene de noaptea minții pot fi întâlnite de astă dată lângă platoul din Centrul Civic la o aruncătură de băț de Primăria „vigilentă”. Tarabele pe care de Paște s-au vândut chiloți și sutiene, dar și celebrii Kurtos Kolacs, au rămas goale și de izbeliște după ce chiriașii au plecat.

Miercuri, zona arăta inimaginabil pentru un oraș care se încăpățânează a se mai numi și cultural. Căsuțele din lemn folosite pe post de chioșcuri în deja consacratele sărbători locale erau deschise, pline de gunoi și apă de la ploile recente, vizibil degradate de umezeală și distruse de cetățenii „cu mult simț civic”. Ieri, surprinzător, ușile fuseseră cică ferecate de reprezentanții administrației locale… cu niște sârmă. Nu știm dacă și gunoaiele au fost închise dar după cum se poate observa într-unul din chioșcurile cu oblonul căzut, se pare că da.

Nimeni parcă nu vede ce se întâmplă deși urâțenia din Centrul Bârladului e vizibilă chiar și de la biroul primarului Dumitru Boroș, dar nu-l deranjează.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>