class="single single-post postid-4346 single-format-standard">

Telefonul Facebook este din nou în planuri

Telefonul Facebook este din nou în planuri

În anul 2010, presa de specialitate anunța că Facebook lucrează la fabricarea unui telefon propriu, zvonuri desființate de Mark Zuckerberg, ce declara că se urmărește o strategie orizontală ce introduce elementul social în platformele existente.

“Nu încercăm să concurăm cu Apple sau Android sau orice alt fabricant de hardware în această privință,” spunea Zuckerberg atunci.

Dar acum, doi ani mai târziu, se pare că strategia s-a schimbat. Un nou raport anunță că Facebook și HTC lucrează la un smartphone personalizat pe sistem Android. Acest telefon va fi produs exclusiv pentru Facebook, urmând să integreze toate funcțiile rețelei de socializare în platforma mobilă.

Acest raport pare a sugera că așa-numitul Facebook Phone ar folosi un sistem de operare Android complet personalizat. Există posibilitatea ca HTC și Facebook să aleagă o modificare completă a sistemului de operare, renunțând astfel la servicii Google precum Google Play, Gmail sau Google Maps. Acest lucru ar cauza pierderea unui număr semnificativ de clienți, dar brand-ul Facebook este aproape de talia lui Google, iar telefonul ar putea supraviețui și astfel.

Ultimele telefoane HTC arată că producătorul a evoluat în mod substanțial. Componentele sunt foarte bune, iar Sense 4.0 Android este impresionant. HTC are calitățile necesare pentru a produce un telefon care să fie în vârful industriei respective, iar dacă acest telefon va fi produs, va fi cu siguranță ceva special.

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>