class="single single-post postid-41598 single-format-standard">

Ţigări de contrabandă ascunse sub scaunul pasagerului unui microbuz

tigari confiscate 28.09 (2)

Ţigări de contrabandă ascunse sub scaunul pasagerului unui microbuz

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi împreună cu lucrătorii vamali au descoperit 4.400 ţigarete fără însemne de accizare pe care şoferul unui microbuz încerca să le introducă în ţară ascunse în microbuzul pe care îl conducea.

În ziua de 18 decembrie a.c., în jurul orei 10.30, la P.T.F. Albiţa/ judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetăţeanul român Asot D., în vârstă de 44 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Germania.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra vehiculului şi persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit ascunse sub sacunul pasagerului, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 4.400 ţigarete, fără însemne de accizare.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare de 991 lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare totală de 5.000 lei.

Related posts:

Sursa: vs.politiaromana.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>