class="single single-post postid-12958 single-format-standard">

Tonciu a explicat, în lacrimi, de ce s-a despărţit de Mitea

5.003

Despărţirea Andreei Tonciu de Nicolae Mitea a creat o furtună în showbiz-ul românesc. Bruneta a fost invitată vineri la emisiunea “Happy Hour” pentru a vorbi despre acest subiect trist.

Tonciu a explicat într-o manieră sobră cum s-a produs despărţirea de fostul fotbalist de la Ajax Amsterdam.

“Relaţia noastră se răcise, nu mai era la fel. M-am împăcat cu el de fiecare dată, dar nu ştiu de ce o făceam. Nu pot să am un viitor cu el, pentru că are un caracter diferit de al meu. Mama mea nu era de acord, nu era de acord cu certurile noastre”, a declarat Andreea.

“Nu vreau să creadă lumea că am stat pentru bani cu el. Eu l-am cunoscut liber de contract”, a continuat ea.

“Am fost cu Nicky patru ani. M-a impresionat starea lui (din seara în care a plâns pentru ea – n.r.), dar vreau să merg mai departe”, a spus ea.

Andreea Tonciu a spus că nu a mai vorbit cu Nicky de sâmbătă, astfel că Măruţă i-a făcut o surpriză şi a intrat în direct cu fostul ei iubit.

Calm, acesta a părut împăcat cu soarta: “E decizia ei, o respect. Nu m-am ferit de ea să-i arăt că o iubesc”.

Despre ceea ce a determinat-o să se despartă de el, Tonciu a spus: “Am preferat să plec de lângă el fără niciun motiv”.

Andreea Tonciu a povestit şi cum a intrat noul bărbat din viaţa ei, Andrei Neacşu: “L-a cunoscut printr-o prietenă comună. Ea mi-a spus că are un amic care mă place”. Totuşi, ea a ţinut să puncteze că nu este iubitul ei şi încă nu este pregătită să aibă o relaţie.

Prin telefon a intervenit şi mama Andreei Tonciu: “Nu mă bucur că s-au despărţit. Dar erau caractere asemănătoare. Nu voia niciunul să facă mai mult decât celălalt”.

La finalul dialogului cu Măruţă, Tonciu a izbucnit în lacrimi, impresionată de suferinţa lui Nicolae Mitea.

 

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

 

 

Related posts:

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>