class="single single-post postid-7123 single-format-standard">

Tony Scott, regizorul filmului “Top Gun”, s-a sinucis aruncându-se de pe un pod

t

Regizorul Tony Scott, autorul unor filme de succes precum “Top Gun”, “Ultimul samaritean” şi “Valul ucigaş/ Crimson Tide”, s-a sinucis duminică, aruncându-se de pe un pod din Los Angeles, a anunţat Biroul de medicină legală din oraşul american, citat de Reuters.

Tony Scott, care avea 68 de ani, a fost văzut când şi-a parcat maşina pe podul Vincent Thomas şi când a sărit în apă, duminică, în jurul orei locale 12.30.

Trupul său neînsufleţit a fost scos din apă cu puţin timp înainte de ora 15.00, a spus locotenentul Joe Bale, de la Biroul de medicină legală din Los Angeles.

Bale a mai spus că decesul lui Tony Scott este rezultatul cel mai probabil al unei sinucideri, dar o autopsie urmează să fie efectuată.

Regizor, producător, actor şi scenarist, Tony Scott s-a născut în Marea Britanie, în 1944, şi este fratele la fel de celebrului regizor Ridley Scott.

Printre filmele regizate de Tony Scott se numără “Foamea” (1983), cu Catherine Deneuve şi Susan Sarandon, “Top Gun” (1986), cu Tom Cruise, “Poliţistul din Beverly Hills II” (1987), cu Eddie Murphy, “Zilele tunetului” (1990), cu Tom Cruise, “Ultimul samaritean” (1991), cu Bruce Willis şi Halle Berry, “Iubire adevărată/ True Romance” (1993), cu Christian Slater şi Patricia Arquette, “Valul ucigaş” (1995), cu Gene Hackman şi Denzel Washington, “Un admirator fanatic” (1996), cu Robert de Niro şi Wesley Snipes, “Spioni de elită” (2001), cu Robert Redford şi Brad Pitt, “Domino” (2005), cu Keira Knightley şi Mickey Rourke, “De neoprit/ Unstoppable” (2010), cu Denzel Washington.

A fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy, pentru mai multe producţii de televiziune, printre care şi “The Good Wife”, trofeu pe care l-a şi câştigat în 2002, pentru “The Gathering Storm”. În 1995, a câştigat Michael Balcon Award, la gala BAFTA.

Related posts:

  1. binecuvantatul spune:

    RIP mai se sinucid oamenii din cauza rautatilor celor din jur.

  2. ciko spune:

    acum incep saracii cu comentarii de genul: “banii nu aduc fericirea” …:)) de parca doar bogatii se sinucid …saracii traiesc fericiti pana la adanci batraneti…

  3. lazar spune:

    bun regizor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>