class="single single-post postid-17848 single-format-standard">

Tot Celeban! » Fundaşul polonez a decis meciul cu Săgeata cu o lovitură de cap, scor 1-0

583666.vaslui.sageata

Piotr Celeban le-a adus moldovenilor trei puncte prin specialitatea casei: cap, după un corner.

După ce a smuls un punct la Mediaş, etapa trecută, Ionuţ Moşteanu le-a ordonat lui Sînmărtean şi companiei: atacaţi din primul minut! Ocazie după ocazie, parade bune ale lui Panagopoulos şi ratări uriaşe ale vîrfului Pozder. Tot compartimentul ofensiv s-a prezentat exemplar, însă obiceiurile vechi mor greu.

Vasluienii, experţi ai fazelor fixe, cu Celeban maestru de ceremonii, au deschis scorul aşa cum ştiu mai bine: Sălăgeanu a centrat din corner şi polonezul-golgeter a mai lovit o dată: 1-0! Echipa lui Moşteanu a ajuns la 6 goluri în acest sezon, nu mai puţin de 4 fiind din faze fixe!

Cînd îţi propui puţin, puţin primeşti şi dai drumul lucrurilor pe care nimeni nu le vrea în fotbal: lipsa unei idei de joc, neînţelegerile, timorarea, pasele greşite şi finalizarea dezastruoasă. Echipa lui Selymes a arătat doar ambiţie şi două-trei încercări de a marca, însă mult prea puţin pentru a scoate ceva de pe Municipalul din Vaslui.

Punctul sperat de Selymes nu a venit. Vasluiul a confirmat că este o echipă în creştere, joacă frumos, are ocazii şi, pe fondul nivelului scăzut al adversarilor, poate deveni o pretendentă serioasă la un loc de Europa League la finele sezonului.

“Am făcut o primă repriză foarte slabă şi o a doua mult mai bună. Pe final am jucat mai bine ca ei şi puteam chiar să egalăm. Fizic am stat mai bine. Avem nevoie urgent de doi atacanţi” (Tibor Selymes, antrenor Săgeata)

“Am avut destule ocazii. Pentru noi au contat doar cele trei puncte. Am mai încercat să dau gol de la jumătatea terenului, dar poate data viitoare o să fiu puţin mai norocos şi o să-mi intre” (Lucian Sînmărtean, mijlocaş FC)

foto:gsp.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>