class="single single-post postid-57632 single-format-standard">

Trei agenți economici din județul Vaslui s-au înscris în programul de reproducție și de creștere din sectorul avicol.

ferma

Dosarele au fost depuse la Direcția pentru Agricultură Vaslui, pentru o valoare totală a proiectelor în suma de 8.965.040 euro fără TVA, din care 4.474.232 euro reprezintă ajutorul de stat.

Înscrierile în programul din sectorul avicol au demarat în cursul lunii august 2019 și vor continua până la atingerea plafonului național în valoare de 199,5 milioane euro.

Implementarea unui proiect se face într-o perioadă de 18 luni, termen care mai poate fi prelungit cu șase luni. Astfel, un operator din sectorul avicol are la dispoziție doi ani pentru a implementa proiectul. Una din condițiile solicitate la acordarea ajutorului de stat este menținerea exploatației timp de 10 ani.”, a spus Aurel Ghineț, director adjunct al DAJ Vaslui.

Sprijinul financiar acordat de stat este destinat pentru construcții, echiparea fermelor, diferite studii, consultanță de specialitate etc. Dacă crescătorii de păsări sunt în dificultate financiară, nu pot accesa acest program de finanțare.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>