Trei barbati din Murgeni cu varste cuprinse intre 17 si 21 de ani au fost retinuti de politisti pentru „talharie”.

0
(0)

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni au probat activitatea infracțională a  trei bărbați cu vârste între 17 și 21 de ani Murgeni, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie. 

În ziua de  2 martie a.c., ora 15:00,  polițiștii au fost sesizați de  către un bărbat de 38 de ani, din Murgeni, judeţul Vaslui, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în timp ce supraveghea o turmă de oi aflată la pășunat în zona cunoscută popular ”Sărata” de pe raza comunei Blăgești, județul Vaslui, trei persoane necunoscute i-au sustras prin folosirea violenței (lovituri de pumni și de picior) un berbec de rasă pe care l-au transportat folosind o căruță.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiști, au fost identificați autorii infracțiunii, în persoana a trei bărbați cu vârste între 17 și 21 de ani din Murgeni,  județul Vaslui. Prejudiciul cauzat în urma săvîrșirii infracțiunii este în valoare de peste 2.500 lei.

 În data de 7 martie a.c., față de cele 3 persoane a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Bârlad care a dispus arestarea lor preventivă.

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!