class="single single-post postid-53563 single-format-standard">

Trei turişti români arestaţi în Egipt după ce au făcut grătar în vârful piramidei lui Keops!

gratar-la-piramide

Trei turişti români au fost reţinuţi de autorităţile egiptene după ce au fost fotografiaţi de îndrumătorii de traseu din Platoul Ghizeh distrându-se la un grătar încins în vârful piramidei lui Keops!

Gestul a stârnit un scandal larg mediatizat de presa egipteană, fiind considerat de ministrul Antichitaţilor, Khaled al-Anani, drept o incalcare a moralei publice. “Piramidele sunt cele mai importante repere istorice din lume. Din pacate mulţi oameni au ambiţii şi pasiuni diferite cand vine vorba de a-şi exprima dragostea pentru ele”, a spus Ashraf Mohi, directorul general al complexului Giza.

Ministrul Khaled al-Anani, a deschis o ancheta cu cei trei turişti români în stare de arest, a sesizat Ambsada României şi i-a cerut procurorului general să preia cazul.

 

Citeste mai departe pe: www.comedymall.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>