class="single single-post postid-30628 single-format-standard">

Ucis de cal

IMG_01_0260_02

Un bărbat de 76 de ani, din satul Valea lui Darie, comuna Roşieşti, a fost omorât ieri de propriul cal.
Septuagenarul s-a deplasat cu căruţa la fiul său, în comuna Vutcani, pentru a-l ajuta cu lucrările agricole la o vie. Odată ajunşi în câmp, cei doi au lasat căruţa la marginea terenului, iar pe cei doi cai i-au legat la un imaş din apropiere. La un moment dat, bătrânul a observat că animalele s-au dezlegat, astfel că a mers împreună cu fiul său să le prindă.
După ce a reuşit să lege unul dintre cai, bătrânul a încercat să îl agaţe cu funia şi pe cel de-al doilea, moment în care a fost lovit puternic cu copitele. Fiul le-a povestit poliţiştilor că animalul parcă turbase: după ce l-a lovit pe bătrân, l-a muşcat atât de crâncen, încât l-a ridicat pe la sol!
La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, însă cadrele medicale nu au făcut altceva decât să constate decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă, pentru efectuarea necropsiei.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>