class="single single-post postid-57459 single-format-standard">

Uimitor!! Un urmăritor de balene a filmat un mastodont de aproximativ 40 de tone in timp ce facea salturi (Video)

clip-viral-balena-cu-cocoasa-840x500

A fost vorba de o balena cu cocoașă, iar clipul a fost filmat pe coasta Africii de Sud. Aparent, zona respectiva este deseori frecventată de către balene de dimensiuni generoase. Faptul că fotografiat-o este însă mai puțin impresionant. Partea deosebită a ecuației a constat într-un salt în care mamiferul s-a aflat complet în afara apei.

Deși se întâmplă destul de des ca balenele să scoată capul la suprafața apei și să înceapă să facă valuri, în majoritatea cazurilor, maxim 40% din corpul lor ajunge să se vadă. În rest, preferă să stea sub apă. Dacă reușește să iasă cu întregul său corp din apă, într-o săritură, o balenă cu cocoașă este o excepție de la regulă. Pe lângă spectacolul vizual, înseamnă că este foarte agilă.

Ca referință, un astfel de mamifer atinge la maturitate între 12 și 16 metri lungime, iar greutatea lor începe de la aproximativ 25 de tone. Sunt recunoscute pentru un cântec spectaculos interpretat de masculi pe parcursul a 10-20 de minute.

Citeste mai departe pe: www.playtech.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>